RUILWINKEL HELMOND

headermetlogo

  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4

De Ruilwinkel wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers die 1 of 2 dagdelen per week beschikbaar zijn.  Zij worden in hun werk ondersteund door 2 coördinatoren.

Als vrijwilliger bij de Ruilwinkel help je anderen op een gezellige, ontspannen manier. Dat geeft vaak een goed gevoel. Je krijgt trainingen zodat je je werk nog beter kunt doen en zo steek je er zelf ook nog wat van op! Vrijwilligers zijn tijdens het werk verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Als waardering voor je werk verdien je punten, waarmee je in de Ruilwinkel kunt ‘winkelen’. Daarnaast zijn er regelmatig gezellige vrijwilligersactiviteiten om de onderlinge contacten te verstevigen. En mocht het nodig zijn kun je ook je CV verrijken met een mooie en waardevolle referentie.

Image

In de Ruilwinkel zijn allerlei werkzaamheden te doen. Je kunt denken aan het aannemen en controleren van kleding en goederen, het helpen van klanten bij de uitgiftebalie of het aantrekkelijk maken van de winkelruimte. Misschien ben je een goede gastvrouw en zorg je graag voor een kopje koffie en een praatje? Ben je handig, dan zijn er mogelijkheden in de fietsenwerkplaats of in het naaiatelier of misschien ben je als klusjesman van alle markten thuis. En als je meer administratief bent aangelegd is het boeken van punten in het Ruilwinkelsysteem misschien iets voor jou.

Het vrijwilligerswerk in de Ruilwinkel is geen ingewikkelde functie, maar vooral een sociale. Dus zit je hart op de juiste plek, dan ben je al een heel eind op weg en gaan we graag het gesprek met je aan. Meld je gerust aan voor het bespreken van de mogelijkheden. Je kunt ook gewoon een keertje binnen lopen tijdens de openingstijden, óók als je nog niet zeker weet of vrijwilligerswerk in de Ruilwinkel iets voor jou is.

knop vacatures

 

"Vrijwilliger zijn is vrijwillig, maar niet vrijblijvend; is verbonden, maar niet gebonden; is onbetaalbaar, maar niet te koop; is positief denken,
is positief doen; met enig doel, voor jezelf en de ander, een goed gevoel"

 

 

 

 

 

Humanitas Ruilwinkel Helmond
Engelseweg 127 A
5705 AC Helmond

 

 

 

 

 

info@ruilwinkelhelmond.nl
tel: 0492-599449
K.v.K: 40530895